Lofotkatedralen 06.01.2013

Vist 160 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

En flott speiling av Lofotkatedralen, Vidar…..:-)
Jeg innrømme at den gjør seg…..

Fin kirke :-)

He he.. en likte speilingen og en likte kirken :-D Takker, Eg har jaktet på denne en stund.. men det er mye som skal klaffe….

…av og til er det alt for mye som skal klaffe, sånn at det blir full skjærings, men denne gangen fikk du i både pose og sekk, Vidar….:-)
Fotografittingsbildet ditt var helt og holdent knæsj!

Takk Elisabeth :-) Ja Egentlig skulle det jo vært nordlys også, men det får komme en annen gang :-) prøvde meg i går da eg kjøret til Svolvær, men da var det for mye vind, og når lysene var tennt i kirka i dag også, da eg kjørte forbi så måtte eg bare stoppe på retur å gjøre et nytt forsøk :-)

05.01.2013

Men blei jo en stilig “raketteffekt” av vindkrusningene i går da :-)

??? Hva er det det siste bildet egentlig viser? (altså “lysfontenene”)

lysrefleksjonen ble bare slik pga kombinasjonen, lav kameravinkel,lang lukkertid og bølger, har aldri fått det før så det var nok litt som “klaffet” for at det ble slik :-) Eller så er det rakettmotorene under kirka som er tennt ;-)

I valget mellom Himmelskip som tar av på vei til det ytre rom, eller ting som bare ble sånn er jeg ikke helt sikker på hva jeg skal tro på lenger. (vi ser jo også de små grønne menn alt har fyrt opp noe voldsomt inne i katedralen vår)

Bildesamlingen (1202 bilder)

 
Annonse

Nye bilder