Månen og den lille prikken.

I går skjedde det. nok en overopphauset himmelhendelse har fått ufortjent mye medieoppmerksomhet.. Denne gangen var det Jupiter som sto " nært " månen… med andre ord en stjernelignende prikk på himmelen står litt nærmere månen enn vi er vant med! “Hurra !”
Men joda eg måtte jo ut å ta bildet av det ;-)

Vist 141 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Fint månebilde ble det jo! Men gigantgassplaneten Jupiter, hvor er den? Er det den bittelille lysprikken ut mot kanten ca. “kl. 11” på måneskiven?? Eller er det den diffuse lille gassklumpen langt ute i det store mørket ca. “kl. 13”?? Til Knut Jørgen Røed Ødegaard unnskylding fikk han ikke til SÅ mye medieomtale. Jeg la ikke merke til dette, men han satt nok oppe i observatoriet sitt i Hakadal og koste seg med den lille lysprikken jeg tror jeg ser!

Det e nok “gassklumpen” langt oppe i mørket klokken 13 . Dette bildet er tatt nesten når den var på det Nærmeste! Som sagt nok en overopphauset himmelbegivenhet, og det er nok pga. så mange “Ikkesaker” at det begynner å bli stilt i media om slike ting, men ennå er det noen som biter på Ødegaards prkåthet..

Jeg tror faktisk ikke han ER pr-kåt. Bare UHYRE EKSTREMT TURBO OVERengasjert….!!!! En astrofysiker med mild voksen-ADHD! Kunne godt tenkt meg LITT av engasjementet hans…

Nordlys og Natt (67 bilder)

 

Bildesamlingen (1202 bilder)

 
Annonse

Nye bilder